top of page
Phiné banner - slider 1

Gelnagels en pedicure | Phiné Heusden-Zolder, bij Koersel

Gelnagels, ontspannende manicure en pedicure bij schoonheidssalon Phiné in Heusden-Zolder

Geen betere manier om je verfijnde zelf te zijn dan met verzorgde handen en nagels die recht van de manicure komen. Nele Philips van schoonheidsinstituut Phiné in Heusden-Zolder, bij Koersel, is de professional die jouw handen doet schitteren als nooit tevoren. De prachtige gelnagels van ProNails laten je stralen alsof je net van de rode loper komt. Opvallend of net subtiel? Alles is mogelijk met deze exclusieve gelnagels. Kies je liever voor een semipermanente oplossing, dan is Sopolish iets voor jou. Deze gellak blijft minstens 2 weken mooi zitten en oogt zo natuurlijk als gewone nagellak.

gellak
Pronails sopolish structure

NIEUW!!! GEL INNOVATIE VOOR DE NATUURLIJKE NAGEL

Deze gloednieuwe all-in-one ultra flexibele Basis, Bouw, Kleur en Glans Gel wordt jouw nieuwe BF in het salon! Want Best Friends maken het je gemakkelijk, halen het beste in je naar boven en zijn flexibel. Geen gedoe, gemakkelijk en rechttoe rechtaan!

WAT IS BFLEX?

Deze innovatieve Gel in een flesje is super flexibel en ideaal voor wie van korte of mediumlange natuurlijke nagels houdt met een uiterst dunne en natuurlijke look. Deze Gel kan op alle nageltypes worden toegepast. Of de nagels nu flexibel, dun, normaal, gezond, hard, droog of beschadigd zijn. Dus ook nagelbijters zijn hiermee geholpen. 

Bflex

Zware voeten na een zware werkweek? Kom langs bij schoonheidssalon Phiné voor een pedicure die je voeten weer als nieuw doet voelen. Kies je voor de klassieke voetverzorging? Of verwen je jezelf met een luxueuze behandeling, afgesloten met een deugddoende voetmassage? Waar je ook zin in hebt: je vindt het bij schoonheidssalon Phiné.

logo-Phiné
Op zoek naar een klassieke pedicure, luxe pedicure, manicure,.. in Heusden-Zolder bij Koersel? Kom langs of maak meteen een afspraak via de contactpagina.
bottom of page