top of page
Phiné banner - slider 1

LPG Lichaam

Schoonheidsinstituut Phiné: de specialist in LPG® endermologie in Heusden

Voor een specialist in LPG® endermologie ga je naar Schoonheidsinstituut Phiné in Heusden. Wij zijn een van de weinige instituten voor schoonheid en huidverzorging die gespecialiseerd zijn in deze unieke behandelmethode.

LPG

Wat is LPG® endermologie?

LPG® endermologie is een speciale techniek, ontwikkeld in Frankrijk, waarbij de huid zachtjes wordt gestimuleerd om sluimerende cellulaire activiteit te reactiveren. Op een natuurlijke en pijnloze wijze geeft deze behandeling onmiddellijk zichtbare resultaten, zonder bijwerkingen. Door een combinatie van speciale rollers en een zuigende werking van het apparaat worden vocht en afvalstoffen afgevoerd.

Waarvoor kan LPG® endermologie worden ingezet?

De techniek van LPG® endermologie kan worden ingezet voor zowel medische als cosmetische ingrepen. Denk bijvoorbeeld aan de behandeling van brandwonden, littekens of na een chirurgische ingreep. In deze gevallen kan LPG® endermologie helpen de pijn te verlichten, het weefsel te versoepelen en een litteken of brandwond minder opvallend te maken.

Ook na de behandeling van kanker kan LPG® endermologie worden ingezet om bijvoorbeeld operatielittekens en oedeem te verminderen. Daarnaast kan het worden gebruikt bij de behandeling van CVI, voor het verminderen van huidveroudering, als behandeling van vastzittende vetophopingen, voor behandeling van acne en voor correcties na een zwangerschap.
 

logo-Phiné
AFPRAAK MAKEN?
Reeds 200.000 mensen worden wereldwijd dagelijks behandeld met LPG® endermologie. Ben je benieuwd of deze techniek ook voor jou een oplossing kan zijn? Bel ons gerust om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend informatief gesprek met de specialisten van Schoonheidsinstituut Phiné.

Contacteer ons
bottom of page