top of page
Phiné banner - slider 1

Gelaatsverzorging met Maria Galland Paris producten

HET VERHAAL ACHTER MARIA GALLAND PARIS

Het professionele skincare label Maria Galland Paris werd geïnspireerd en in het leven geroepen door een Parijse cosmetica professional en gepassioneerde danseres. Maria Galland Paris staat sinds 1962 voor een holistische kijk op schoonheidsbeleving: deze filosofie richt zich niet op de selectieve behandeling van uiterlijke symptomen, maar op een schoonheidsdiagnose die alle aandoeningen tussen de balans van de huid en van het leven betrekt.

Galland Paris
Galland Paris
Natuurlijke schoonheid

EEN NATURAL BEAUTY MET EEN EIGENZINNIGE KIJK OP SCHOONHEID

Maria Galland, een Parisienne met uitstraling en een schitterende persoonlijkheid, joeg haar droom na: schoonheid in iedere vrouw naar boven brengen, welke leeftijd zij ook heeft. Vanuit haar eigen laboratorium combineerde ze de laatste bevindingen vanuit dermatologisch onderzoek met unieke cosmetische kennis. De missie: de grootste geheimen, functies en processen van de huid ontdekken.

DE HUID, EEN SPIEGEL VAN ONZE LEVENSBALANS

Als grondlegger van professionele schoonheidsverzorging stond Maria Galland Paris niet achter het concept van huidtypes: de huid van elke vrouw heeft immers een unieke samenstelling, met persoonlijke behoeften die om een specifieke aanpak vragen. 

logo-Phiné
Bestel Maria Galland Paris producten in de webshop
BEZOEK DE WEBSHOP
bottom of page