INFINIBLANC-maria-galland

Gelaatsverzorging - Gezichtsverzorging | Phiné Heusden-Zolder, bij Koersel

De beste zorgen voor je huid, met de gelaatsverzorging van Phiné in Heusden-Zolder, bij Koersel

Het dagelijks leven kan sporen nalaten op je gelaat. Een doffe teint, een ruwe, stramme huid. Klinkt dat bekend in de oren? Kom dan meteen langs bij schoonheidssalon Phiné. En doe je stralende huid weer ontwaken met een aangepaste gezichtsverzorging.

De luxueuze producten van Maria Galand zijn geschikt om elk huidtype weer te doen schitteren. En dankzij de professionele gelaatsverzorging die je krijgt bij schoonheidssalon Phiné, kan je weer de wereld aan. Weg met dat grauwe gevoel, leve de zuivere huid!

Kom vandaag nog langs bij schoonheidsinstituut Phiné in Heusden-Zolder, bij Koersel & verwen je huid met een deugddoende gezichtsverzorging / gelaatsverzorging.

maria
maria
press to zoom
1/2

Permanente make-up | Phiné in Heusden-Zolder, bij Koersel.

 

Je wilt geen uren voor de spiegel staan maar ziet er graag goed uit? Je hebt een belangrijke vergadering, maar geen tijd om je make-up te doen? Dan heeft schoonheidssalon Phiné in Heusden-Zolder, bij Koersel, de oplossing.

Permanente make-up accentueert de troeven in je aangezicht en versterkt je natuurlijke schoonheid. Je lipomtrek corrigeren, oogcontouren benadrukken, wenkbrauwen verfijnen… Het kan allemaal. Met een huidvriendelijke pigmentvloeistof graveren we subtiel accenten in de bovenste huidlaag. Dankzij jouw natuurlijk celvernieuwingsproces verdwijnt deze make-up na verloop van tijd automatisch – in tegenstelling tot een tatoeage. Wees dus niet bang om deze prachtige permanente make-up techniek uit te proberen.

Kom langs bij Phiné voor permanente make-upbehandelingen op:

  • Je ogen: zowel op het onderste als bovenste ooglid, afhankelijk van uw smaak, de vorm en de contouren van uw ogen

  • Je wenkbrauwen: afgestemd op je natuurlijke huid- en haartype, met als resultaat natuurlijk lijkende wenkbrauwen met een sprekend uiterlijk

  • Je lipcontouren: afgestemd op de vorm en kleur van jouw lippen, met als resultaat volmaakte, prachtige benadrukte lippen.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over permanente make-up. Of kom langs in ons schoonheidssalon in Heusden-Zolder, bij Koersel.

Permanent Make-up ogen
Permanente Make-up: Wenkbrouwen - lipcontouren

LPG ENDERMOLOGIE
Komaf maken met de vetten die niet reageren op sporten of diëten is vandaag mogelijk
met een natuurlijke en pijnloze manier dankzij LIPOMASSAGE by Endermologie

 

Lipomassage

LIPOMASSAGE: Uw schoonheidskapitaal herwaarderen...

Het evenwicht tussen opslaan en afvoeren van vetten is een natuurlijk proces waarvoor de slankheidcellen (adipocyten) instaan. Ondanks een gezonde lifestyle en regelmatig sporten gebeurt het vaak dat het opslaan van vetten toeneemt. Lokale vetophopingen en cellulite worden zichtbaar.

Het geheim? De vetcellen heropvoeden.

Deze gebrevetteerde slankheidstechniek laat toe om de vetafbraak (lipolyse) te stimuleren en te ondersteunen om locale onesthetische overbelastingen weg te werken. De mechanische stimulatie ontkent in de diepte een biologische respons: vetten worden vrijgegeven en productie van elastine en collageen aangewakkerd.

ENDERMOLOGIE: In het hart van de cel stimuleren.

Deze gebrevetteerde slankheidstechniek laat toe om de vetafbraak (lipolyse) te stimuleren en te ondersteunen om locale onesthetische overbelastingen weg te werken. De mechanische stimulatie ontkent in de diepte een biologische respons: vetten worden vrijgegeven en productie van elastine en collageen aangewakkerd.

De 4 doelstellingen van de Lipomassage:

1. Afslanken

U kampt met lokale overbelastingen ( buik, billen, benen)? En als u een dieet volgt verliest u nooit de rondingen waar u het wil? Lipomassage laat toe om specifieke en lokale doelwitten, daar waar u het wil, efficiënt te behandelen!
Actie: Lipomassage ontketent in de diepte een biologische respons die zorgt dat de afvoer van vetten (lipolyse) op gang wordt gebracht.
Resultaat: De afvoer van deze vetten wordt verbeterd, uw silhouet wordt zichtbaar slanker.

2. Cellulite gladmaken

Cellulite, een ware nachtmerrie voor sommigen, treft 90% van de vrouwen! En indien dit nog niet volstaat, reageert cellulite noch op sporten noch op drastische diëten.
Cellulite is een gevolg van overbelaste vetcellen en gaat vaak gepaard met vochtretentie. De adipocyten zwellen en vervormen de onderhuidse structuur met als gevolg een «sinaasappelhuid» aspect van de huid.
Actie: De mechanische stimulatie van Lipomassage laat toe om deze ingekapselde vetten vrij te maken.
Resultaat: De huid wordt zachter en gladder. Cellulite verdwijnt geleidelijk!

endermologie

Huid verstevigen = stimulatie collageenvezels en elastine huidversteviging +240%

Schommelingen van uw gewicht, zwangerschap, ouder worden… De huid verliest geleidelijk soepelheid en strakheid.
Soms over het gehele lichaam maar sommige lichaamsdelen zijn er meer onderhevig aan: binnenkant van de benen, buik, armen…
Dit fenomeen wordt verklaard door een vertraging van de productie van collegeenvezels en elastine waarvoor de fibroblasten instaan. De huid verliest spankracht en verouderingsverschijnselen worden zichtbaar.

Actie: De LPG Roll techniek gekoppeld aan sequentiële stimulaties werken in in het hart van de fibroblast. Zodoende word de productie van onmisbare steunvezels opmerkelijk verbeterd (collageen en elastine).
Resultaat: De huidstructuur wordt in de diepte versterkt: uw huid wordt strak en soepel!

4. Silhouet aflijnen

Afslanken? Goed zo. Maar met evenwichtige vormen is nog beter! De lichaamdelen in kwestie zijn voornamelijk heupen, buik en billen. Het komt vaker voor dat deze zones niet symmetrisch zijn of «vorm» missen.
Actie: Lipomassage laat toe om het silhouet precies te hermodeleren en een goed evenwicht te herwinnen tussen vorm en volume.
Resultaat: de contouren zijn opnieuw afgelijnd en evenwichtige vormen herwonnen.

Hoe verloopt een endermologie sessie ?

1. U ondergaat eerst een figuuranalyse bij onze endermologe waarbij bepaalde factoren, zoals voeding, medicatie, enz., besproken worden. Deze analyse is trouwens volledig gratis en vrijblijvend.

2. Bij de behandeling, die meestal bestaat uit een kuur van 15 tot 20 sessies, zal U gevraagd worden een speciale behandelings-outfit aan te trekken zodat de techniek optimaal kan uitgevoerd worden. De behandeling zelf duurt 30 minuten en is aangenaam.

3. Na iedere behandeling krijgt U nog enkele instructies om het effect van de behandeling te optimaliseren.

4.Een kuur bestaat uit 15 tot 20 behandelsessies en is meestal voldoende om het beoogde resultaat te bekomen. Nadien volstaat één onderhoudsbehandeling per maand om het resultaat te behouden. Bij obese personen kan het aantal behandelingen oplopen.

Wat is endermowear?

ENDERMOWEAR LPG is een pakje bestemd voor ENDERMOLOGIE en LIPOMASSAGE. Voor persoonlijk gebruik garandeert het pakje een perfecte hygiëne en zorgt door de dubbel bedekte lagen op de schaamzones om uw intimiteit tijdens de sessie te vrijwaren.

Wat zijn de prijzen?

1 behandeling van 35min : 55€
10 + 1: 495€
15 + 1: 695€

1 behandeling van 20min : 37.5€
10 + 1: 350€
15 + 1: 495€

Gratis analyse en endermowear TWV €25 bij het nemen van een abonnement!

Schoonheidsinstituut Phiné: de specialist in LPG® endermologie in Heusden

 

Voor een specialist in LPG® endermologie gaat u naar Schoonheidsinstituut Phiné in Heusden. Wij zijn een van de weinige instituten voor schoonheid en huidverzorging die gespecialiseerd zijn in deze unieke behandelmethode.

Wat is LPG® endermologie?

LPG® endermologie is een speciale techniek, ontwikkeld in Frankrijk, waarbij de huid zachtjes wordt gestimuleerd om sluimerende cellulaire activiteit te reactiveren. Op een natuurlijke en pijnloze wijze geeft deze behandeling onmiddellijk zichtbare resultaten, zonder bijwerkingen. Door een combinatie van speciale rollers en een zuigende werking van het apparaat worden vocht en afvalstoffen afgevoerd.

Waarvoor kan LPG® endermologie worden ingezet?

De techniek van LPG® endermologie kan worden ingezet voor zowel medische als cosmetische ingrepen. Denk bijvoorbeeld aan de behandeling van brandwonden, littekens of na een chirurgische ingreep. In deze gevallen kan LPG® endermologie helpen de pijn te verlichten, het weefsel te versoepelen en een litteken of brandwond minder opvallend te maken.

Ook na de behandeling van kanker kan LPG® endermologie worden ingezet om bijvoorbeeld operatielittekens en oedeem te verminderen. Daarnaast kan het worden gebruikt bij de behandeling van CVI, voor het verminderen van huidveroudering, als behandeling van vastzittende vetophopingen, voor behandeling van acne en voor correcties na een zwangerschap.

Afspraak maken?

Reeds 200.000 mensen worden wereldwijd dagelijks behandeld met LPG® endermologie. Bent u benieuwd of deze techniek ook voor u een oplossing kan zijn? Bel ons gerust om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend informatief gesprek met de specialisten van Schoonheidsinstituut Phiné.